Vergaderen. Je houdt ervan of je skip ze het allerliefst. Maar de locatie waar je de vergadering houdt kan daar ook veel invloed op hebben. En daarom ben je nu dus waarschijnlijk ook op zoek naar een vergaderlocatie (in Brabant) om gedachten uit te wisselen. Brabant is op zich al een inspirerende plek. En de vergaderlocaties niet minder. Neem plaats met je collega’s, open de agenda en laat de locatie je inspireren. Om het feest compleet te maken kun je vaak ook nog in de buurt overnachten.

Boerderij als vergaderlocatie in Brabant

De term ‘vergaderlocatie’ is erg breed. Want als je met elkaar afspreekt in een weiland is dat in principe net zo goed een vergaderlocatie. En het kan ook heel inspirerend werken. Wil je toch overdekt je vergadering houden? Dan zijn er een aantal bijzonder mooie type vergaderlocaties te vinden in Brabant. Wat dacht je van vergaderen in een oude industriële boerderij? Mooi licht, strak en industrieel ingericht. Hier zit je nooit verlegen om inspiratie. Een boerderij heeft vaak ook een ruim terrein. Dus plek genoeg voor jou en je collega’s om je auto een plek te geven. Staat de zon toch lekker aan de hemel te schijnen en zijn de temperaturen ook gewenst? Dan kun je natuurlijk altijd de vergadering naar buiten verhuizen.

Andere voorbeelden van unieke vergaderlocaties

Naast een boerderij kun je nog op tal van andere plekken een meeting organiseren. We noemen een paar voorbeelden:

Tips voor een succesvolle vergadering

Goed, de vergaderlocatie in Brabant is er. Maar dat is slechts een onderdeel van een succesvolle vergadering. Daarom bespreken we kort nog een paar tips, welke je mee kunt nemen naar Brabant voor de meeting.

Allereerst: houd het aantal mensen dat deelneemt aan de meeting beperkt. Hoe minder zielen is hier meer vreugd. Deelnemers in een grote groep zijn namelijk steeds minder productief als de groep groter wordt. Let er ook op dat de vergadering niet té lang duurt. Het meest ideale is een uur. En als het langer duurt, zorg dan voor een pauze hier en daar. Bepaal anders per onderdeel op de agenda hoeveel tijd die in beslag mag nemen en houdt je dan ook aan die tijd.

Ben jij degene die de opening verzorgt van de vergadering? Open dan fris. Dat wil zeggen: verzin een pakkende opening. Een quote bijvoorbeeld. Of vraag of iedereen goed comfortabel zit. Over zitten gesproken: ga liever staan. Gemiddeld duurt een vergadering korter als je staat en ze zijn ook nog eens waardevoller.

Faciliteiten van de vergaderlocatie in Brabant

Elke vergaderlocatie in Brabant is ruim opgesteld. Dat betekent dat er voldoende ruimte is voor het parkeren van je auto of je fiets. In de locatie zelf is natuurlijk wifi aanwezig, maar mag je ook papieren flipovers gebruiken. En omdat je op een lege maag niet veel bergen kunt verzetten, is er vaak ook catering aanwezig. Ook kun je in veel gevallen een overnachtingsmogelijkheid in de buurt vinden.